BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
Bancuri Bune
Bancuri din categoria Diverse
1). Parasuta
2009-03-06 00:00:00
Un fizician, un inginer si un matematician fac prima lor saritura cu parasuta. Instructorul le spune sa sara, sa numere pana la 3 si apoi sa traga sarma de siguranta. Primul sare fizicianul.
Pentru el a numara pana la 3 este prea inexact asa ca a calculat inaltimea, unghiul si viteza in momentul in care ar fi cel mai bine sa dea drumul la parasuta. Aterizeaza foarte lin. Urmeaza inginerul. Fiind un om practic sare si se gandeste ca numaratul pana la 3 este inexact si deci periculos. Asa ca trage de sarma imediat dupa ce a sarit. A ajuns in cele din urma lin jos. Sare si matematicianul. Si cade, si cade, si cade... Nu se deschide parasuta si pana la urma cade pe o capita de fan. Ceilalti doi se duc grabiti la el sa vada daca totul e in regula. Il scot din fan si il aud spunand:
"Din asta rezulta prin inductie completa ca rezultatul este 3."
Trimite bancul pe YIM
Mai multe bancuri din categoria Diverse
Parteneri: 2b2 Games
Copyright © 2024